tagged ^^

assalamualaikum dan hyee
dapat tag dari gadis pink comel loteh. tak caye dea comel ? g tgok blog dea sanee =)

thanks tag awww !

R.U.L.E
"Once you have been tagged, you are supposed to write a note with 25 random, things, facts or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tagged the person who tagged you. If i tag you, it's because i want to know more about you."

  1. nama gwa nurul fatin asyiqin
  2. maksud nama gwa cahaya cantikk rindu rinduan.comel bukan ? keh keh
  3. anak ke-3 dari 4 beradik.fes kakak gwaa second abe third kann dh ckp td , gwaa n last adek
  4. aku sayang kawan kawan aku.kalau nak kutuk kawan kawan aku depan aku , meh aku tolong kutuk kau skali eh.depan depan kau jee boleh ?
  5. donnababes kawan kawan aku.abell , abu , sarah , wani , aen meera , iera sirmod , dyana,aimi,dja.cukupp 
  6. sekolah sk convent ( darjah 1-6) tigs (f1-f3 kott )
  7. kenapa ade kott lepas f3 tuhh ? aku tak tahu aku nak pindah ke takk lepas nih
  8. aku nak jadi ineterior designer dan ada syarikat sendiri *asyiekin design*
  9. aku dah janji ngn abag faeez kalau aku dah jdy interior designer yang berjaya , aku nak ubahsuai umah dea ! yeayyy
  10. saya suka khairil azam pilus.ngeh ngeh
  11. aku suka tengok mamat jambuu.cettt*
  12. aku suka colourful sebab aku tak tahu aku suka warne ape sbnrnye.tgok warne tuh ahh.kalau cantekk.boleh lha
  13. pendiam kalau tak kenal orang tuhh.kau ckp sepatah aku akn senyum.kau tnye 2 ,3 patah baru aku akan jawab.boleyy ? tapi kalau dah ade geng.phewww , sampai kena halau dari dorm sebab buat bising sgt.keh keh *kenangan tuhh beb.
  14. sukar nak tegur orang.sebab tuhh ramai y cakap aku sombong kalau tak tegur diorang.yee lah.tak kenal maka tak cinton yerr hanak hanak !
  15. suka emo tak tentu pasal.HAHA
  16. tak pandai nak bergaul dengan orang baru.so nyee , tegor tegur la den yo ! eden kan pemalu orang nyee.keh keh
  17. tak suka chat dengan orang yang tak kenal kat fb.tapi kalau wall to wall tuh aku boleh lah layann noh
  18. senang nak maafkan orang tapi susah nak lupakan
  19. suka nak bagitau sesuatu benda melalui lagu
  20. tak suka math dari sekolah rendah tapi upsr dgn pmr math aku A.tuh nama nyee rezeki !
  21. suka menulis tapi tak suka buat homework.cett*homwork ape y tak tulis ?
  22. suka orang yang benci aku.dan aku akan mendoakan kesejahteraan dea.*baek takk aku ?
  23. tak sangka aku yang dulunye mse sekolah rendah pendiam dan msok sekolah menengah kepoh nak mampoih.sebab tuhh pendiam kalau jmpe org baru sebab tempiass pendiam sekolah rendah
  24. suka cakap kuat kuat padahal orang tuhh depan mate jee.keh keh.*tipoo jee.kan aku dah ckp,aku nih pendiam !
  25. akan berfikir semua orang tuhh baek tapi lepas dengar cerita buruk tentang org tuhh teros pandang slake katt dea.*nih azam 2011.''takk semua orang sempurna sayangg''.sematkan dalam hati yaww !

yeayyy cukup duopulohlima ! 


x0x0x0x0x0x0x0x0x0x0x0x0x0x0x0x0x0x0x0x0x0x0x0x0x0x0x0x0x0x0x0x0x0x0x0

selaen nak ckp pasal tag nih , aku nak ckp pasal benda laen.mase result tuhh aknn.ade org merajuk ngn aku sebab aku tanak bgtau result aku kat dea.alaaaa alaahai awak nih.saya tak sanggup nak cakap pasal result lagi dah.nak bina hidup baru lah !

dea punye merajuk tuhh mcm hape kau tahu.adoyy.naseb baek kau nih kwn aku taww.kalau takk,jenuh aku nak melayan kau.hayyy !


haish ! disebab kan aku tanak ckp pasl result,dea boleh cakap mcm nih T_T
alaaa alaaaahai , aku tak reply sebabb


paham takk kenapa aku tak reply ? haaa ? paham tak sekarang ? haaa ? 
oke ! dah start dah emo nih !


sejak tuhh dea dah tak slalu cntc aku dah.sedih tak cite aku nih ? sedih kann.seorang sahabat boleh cakap mcm tuhh T____T

kepada awakk : saya bukan tanak ckp ape result saye.tapi tolong paham eh.aku tau mesti kau dah buang num phone aku kann T__T aku tauu lah.
aku okeyy.betol aku okeyyy T____T
kau terbaek lha.jangan hilang dari aku cepat sangat ehh.weyy, kau tgok mcm aku yang salah kann.tapi aku takk salh lha weyy.cube paham keadaan aku mcm mne.kau jgn lha na emo sgt weyy.alaaaa alaaahai kau nih.tak hensem  comel ahh mcm nih !


okeyy byeee ~



owh teruja !

assalamualaikum dan hyee :D

hyeeeeeeeee ! oke , ckp hye 2 kali.almaklumlah tengah mood gembira nih.jangan kacau mood gembira nih oke !
yeayyy ! tahu takk ? gwa ade kawan kalau nak sekolah kat jasin tuhh.owh , gembiranyaa hatiku ! sudaa lama tak ketemu yerr wahai selipar kuh.eh eh , syalifa kuh.ngeh ngeh !

syalifa nih kawan sekolah rendah.dea kepochi sikit.so nyee boleh la jd partner aku.kann aku nih pendiam.so nyee si kepochi dgn si pendiam.HAHA * aku pendiam lahh.asal tak percaya nihh ? T_T

ary isnin nih nak jumpe sume sahabatkuh di tigs.tunggu eden taww.jangan nakal nakal tauk ! 

daa~

macam ni lah kann T______T

assalamualaikum dan hello :D

HEYYY ! TAHU TAK AKU SAKET HATI GILE DENGAN KAW.PAHAM TAK WEYY.CEHH,MULA MULA SIAP NA MINTAK SIMPATI AKU BAGAI  PASAL RESULT KAW KANN.PLEASEE AHH WEYY ! AKU BUKAN NAK HAPE.TAPI !

OHH OKE ! KAU DAH TUKAR NAME EHH.BAGUS LAH KAN TUKAR NAME DENGAN LEBIH BAEK DAN KAW MCM NA CARI AZAM BARU KANN.TAPI KANN WEYH , ASAL KAU NA SAKET KAN HATI ORANG AHH ? TAK PAHAM LAH AKU.ORANG CAKAP SIKIT , KAW BOLEH CAKAP '' SUKA HATI KAU LAH ''.HEYY YOUU ! APEHAL HAA ? CAKAP ASYEK NAK SAKET KAN HATI ORANG JEE KAN.APEHAL HAA ?

SORANG SORANG KAN TINGGAL KAN AKU.LAGI SAPE WEYY ? SAPE ? AKU BELUM PINDAH SEKOLAH LAGI KANN.YANG NAK LEBIH LEBIH SANGAT APEHAL HAA ? NTH NTH AKU TAK JADI PINDAH KANN.MANE TAHU ! NI BELUM AKU PINDAH KANN KORANG DAH TANAK KAWAN AKU , KALAU AKU PINDAH , LAGI TANAK PANDANG AKU KANN.YEELAH KAU DOK SKOLA PANDAI KANN.AKU NIH HAPE ? ALAH ! TEKNIK JEE KAN.TAPI , MANE DOHH KAU DENGAR SEKOLAH YANG MENJAMIN KAU DAPAT STRAIGHT A'S HAA ? KALAU BUDAK TUH SENDIRI YANG TANAK STUDY THEN HANTAR SEKOLAH PANDAI MELETUP DE DEBABOOM MACAM MANE PON TAK JADI JUGAK KAN T____________________T

MACAM NI LAH KAWAN KANN.MACAM NIH LAH  KANNN  T___T



daa~

alahaiii -___-

hye dan asslamualaikum :D

asal haa ? time pagipagi aku bgon tdo kan*pagi pulakk kan aku bgon.ahaha*aku punyee smangt na skola baru tuhh.tapi time malm malam lepas bkk fb , teros ilang rase smagt tuh.asal haa ?

sebab , dekat fb tuhh ade kawan kawan aku y still skolah situ dan asyik ckp ''bile na dftar skola nih ?''
then ade pulakk '' tak sabar nak masuk banggunan baru tuh kann "

alaaaaaaaaaa ! korang nih , tak yah nak jeles kan aku boleh tak hah ? lempang laju laju kanggg -__-
sumpahh , aku ta sedia lg weyy nak sekolah situu.na cari semangat baru lah nih.cube jangan kacaw = ='

td kan td kan.ade cakap cakap dgn umi.
location: bilik gwa

gwa : umiiii , nnt kan kann kann.kat sekolah situ kann, iekin amek LK kann.tapi , kat tigs ,ade LK jugakk.tak      
         same ke belajar nyee ? 
umi : samee lah.tp , kate na lari dari tetttt kan.
gwa : yeelah
umi : umi tak kisah iekin na sekolah mane , pikir pikir kan lah dulu

gwa dah rase mcm semangat betol na skola kat tigs tuh smbil ade awan awan kat kpale membayangkan hecek mahbob ajar LK.tibe tibe

umi : * bukak almari smbil belek belek baju sekolah putih kaen biru* alahai , sayang kan baju nih.penat penat  
        tempah.dah la mahal pulakk tuh tempah nyeee.

gwa dah rase laen mcm dah.awan awan y kat kepala tuhh dah na ilang dah

umi : siap kan lah baju kurung nyee bape , t-shirt nyee * teros keluar bilik

paham tak maksod nyeee.MAKSUD NYEE.UMI SURUH SIAPKAN BARANG YANG NAK D BAWA KE SEKOLAH BARU TUHH HAA !

pastuh abu pulak call.then ckp pasal daftar sekola sume dengan ape y ma aku ckp tuh.pastuh abuu ckp nan aku
    '' kau boleh nmpak tak aku tga nanges skrang nih ?''
 alaaa alaaahai abuu ! jgn buat aku sedih lah.kite just boleh merancang jee kan.Allah y tetap kan kann.

okeeey dah.na layann perasan kejap.


daa~

contest ^^

assalamualaikum dan hello :D



td blogwalking kejapp.pastu nmpk contest nih.then rase mao join pulakkk.hee
sini blog nyee
kat situu ade syarat syarat nyee skali okey !
nih gambar nyee


non edit medit.tgok tuhhh.senyuman pn.nora*y pkai bju biru tudung biru*.manissss kan.susah taw na dapat nih.hehehe

tade bnyk mau kongsi.hope dpt jdy kenangan gmba tuh.heee

assalamualaikum~

gwa pegi ahh gwa pegi

 assalalamualaikum dan hello :D


Ape kabar ? baek ke sakit ? kalw sakit g mam ubat sana ahh.*perihatin ta aku ? ngehngeh.weyy,td aku g mlake.mule mule aku g smtbp*sm teknik bukit piatu* anta borang mohon ape sume then pegi skola smtj*sm teknik jasin*.na pegi skola kat jasin ni.phewww.pusing sana pusing sini.masok jalan hape nth,last last tnye mr.banana.ahahahah.pakcik tuh jual pisang noh.pastuh dea kate,kteorg dah t'lepas jalannye.then patah balik.msok jalan mne nth pastu nmpklah skolahnyee.skolah besar youuuu.boleh kurus jalan satu skola tahu.pegi pajabat then anta surat mohon then ade sape nth kat situu ckp bla bla bla.then dea bg surat tawaran skola kat situ dengan bayaran daftar sume lah.klw eden pegi skola teknik tuh,gwa naek 6 haribulan.you olls sume naek 3 hari bulan kannnnn.jelees tak nyah.muahahahahahaha.

tp kann.gwa jeles doe dgn sume y still stay kat tigs tuh.*heyy ! buat ape kau na jeles haa ? org laen dok na g skola laen, hang na stay kat situu pulak.* bukan hape.nth doe.tp sumpah aku jeles meles.dah nak msok ostel eh? harus korang seronok kann.dpt buat bising mcm hape.dpt gosip smpy malam kann.gwa ? korang ade pikir pasal gwa ? tade kann.sudah la hoii ! kalau aku ta pikr pasal aku, sape lg kan na pikir pasal aku kann.lu ckp jee la ''AKU PAHAM PERASAAN KAW LAH ''.tp sebenarnye lu ta tahu kann.gwa jee y pendam perasaan gwa kan.sape suro gwa pendam ? cetttt,kalau aku ckp pon bukan kau paham kann.


 click kat gmba klw na tgok lg jelas

tp aku belom pasti lg na skola ane lg.antara jasin atau bukit piatu.tga tggu jwpn dri bukit piatu lah.kalau ta dapek , gwa rse pergi jasin tuh jee lah.

click kat gamba klw na tgok lg jelas

unifom koperat nan bju batik rasmi sekolah.paham takkk ? kat skolah ni tade na pakai baju putih kaen biru cair tuhh.meh sini aku senaraikan dri org tuh ckp eh

  • ary isnin- bju koperat
  • ary selase-bju unifom like putri islam nagai tuhh
  • ary rabu - bju batik kuning*kotttt
  • ary khamis-baju koperat
  • ary jumaat-baju melayu [plus] kaen batik.
ngeh ngeh ngeh.aku tau y ary isnin jee lah.y hari laen tuh aku ta dga sgt ahh.t y pasti tak gne BAJU PUTIH KAEN BIRU CAIRRR tuhh.pastuh bgga sikit ahh pakai kasut hitam.tadelah kakak aku sume ckp aku still pakai kasut putih mengalah kan budak skola rendah sebab adek aku y na nek darjah 5 tuhh pon pakai kasut hitam -__-.kasut bukan jaminan untuk berjaya okeyyyyyy !nmpak tak aku bulatkan psll cadar warne biru tuhh.cehhh,sila jeles lagi bagi peminat biruu.gwa ramai kawan minat biru tapi gune cadar warne skola HS.ngeh ngeh.jahat takk aku kutuk.ahahahhahahahhahaha.gwa amek LK ahh.doakan aku berjaya eh.aku taw.bukan senag kan LK tuhh.tp gwa dah minat.na buat mcm mane kann.aku dah bercita cita na jd INTERIOR DESIGNER y terhebatt derr.aku egt lg jnji aku pd abg faeeez.egt lagi takk abg faeeez tuh ? alaaaaa,dea y fasi mse kite kem bina insan tuhh.aku dh jnji dah na decoreat umah dea klw aku bjaya nnti.doakan taw.aminnnnn~


org tuh dh siap kan skali byrn tok budak LK bagai.huuuuuuuuuuuuuuuu! seyes gwa gementar habiss * ayat baek kann*



nampak tak muka budak comot tuhh.muka ni lah y anda akan rinduuu.ngeh ngeh.psssssssstttt*kesat hingus jap*

assalamualaikum~










asal macam ni pulakk eh ?

hye dan assalamualaikum ~

td , yeee baru je td , abh call.dea ckp jasin na amek aku skola kat sana.teknik jasin.sape jee sekolah kat situu ? hwaaaaa ! tp kene buat jugakk surat mohon nyeee.tp , time eden rse na sty tigs lah baru na dptkan teknik bagai.bkan ta bersyukur , tp nth doe aku tak tau nape.takut myb.takut ? yerr.aku akn ekot ckp intan zakaria.bangga tak tan , kau msok blog aku.ngeh ngeh.

jangan ekot kawan.time mcm ni lah kw kene tnjuk bkt kw.buang rse takut tuu.klw ta , smpy bile kw rse takut jee kan.

aku try de best doe.good byeee tigs ! eh , sijil kehadiran full aku ta dapek lg.baru na becite'' awal taon nnt na naek pentas smbil slm pn.remi.ngeh ngeh.sijil KEHADIRAN FULL taw.kau adee ? non adooooooooooo

oke lah.skarang 9:43.awal ta aku bgon ? keh keh keh.mau bekpes.daaaaa~

Contest Saya Dan Camera

hye dan assalamualaikum ~


yeay ! aku dtg dgn contest lg.malas deh na bebel panjang panjang.haaaa sini ade syarat-syarat dea deh.






hauhuahauahauhauhua.tamak ta letak smpy 3 pic ? kalau bole na letak be-ribu.HA-HA-HA*guwaw*

daa~






contest saya fobia dgn dot dot dot !

assalamualaikum dan hyee !



pes time wook aku msok contest bagai nih.meh sini aku bg syarat'' nyee eh.

  • follow blog cik srijuju neh . wajib ! hahaha . * extra markah :)
  • contest ini untuk semua bloggers and semua peringkt umur .
  • buat satu entry pasal contest ni , critekan pengalamn atau peristiwa anda dengan fobia anda tu . fhm ? ok good ! kalau ade gmbr psal fobiaa or mase anda tgh mengalami detik tuu lg best .
  • letak banner dekat sidebar dan kt entry tu sekali . and then , link kn banner tu skali :)
  • submit link pade post ini . kalau bg link entry contest ni kt shoutbox sri x brape nk lyn :)
  • tag kt 6 org blogger :) * make sure korg dh infom kt diorg tau :)
  • hadiah ? jeng3 .. sri akan plih 1 org jaa pemnang . kalau sri nk tmbh , nti sri ckp .
oke sudaa.err , fobia eh ? skrg aku fobia na naek motor.kenapa ? meh sini aku cite eh

mse cuti sekolah bln 3 tuhh,sekolah aku ade buat kls tmbhn tok bdk pmr cm aku nih kann, pastu last day cegu buat kelas , kteorg plan na g gersik.alaaa, tmpat kolam air panas tuhh.tau kann.17.03.2010 kteorg sty umah abell.then esoknyee 18.03.2010, bermula lah kisahnyee.hee~pagipagi tuh,ktorg da siap siap dgn 2 motor kat luar rumah abell.1 motor ma abell , lg motor pakcikk abell.na jdy kan citee patotnye aku naek moto ma abell.iema y bawak*sepatotnyee*.tp mse iema tga test test tuh , dea ter-press motor nyee lalu ter-langgar adek abell.  pheeew  ! nyirap jee aku.naseb baek adek dea kuat jugakk.just melalak dan dipujuk oleh ibu abell y sgt lembut.keh keh.lepas tuhh , qila ter-pakse bwk aku.yee lah.sbb nye 3 org je antare 5 kteorg y pndy bawak motor.tp iema dah mcm ke-takutan kann.sonyee.qila lah bawak.motor tuhh pulak tade break.moto y lg satu pacak 3 org.oke , bhye oke pacak tige.tp tade pilihan.terpakse.mse nmpak je sgn board *gersik* tuhh , aku lha org y paling gembira smbil lompatlompat atas moto*hiperbola sikitt.HA-HA-HA*.tetibe kat dpn tuh pulak ade kete dan motor   kwn aku y pacak tige tuh kan.ahhh ! tnpe b'lengah lg, qila amek kputusan untuk lalu celah kete nan moto tuhh.*dpt bygkan tak ? dh la jln sempit.*daaaaaaaan booooooooom ! moto kwan eden y pacak 3 tuhh tombang.aku ngn qila sedaya upaya na b'hntikan moto y ktorg tuh pkai kaki.yee la.tade break kan.jauh jugaak ah baru dpt b'hnti.pastuh kiteorg lari'' dpt kan kwn'' ku.tgok iema dh macam anak ayam ilang emak sbb spec dea dah melayang.bella pulakk smpat goris to-pap sbb na call ma dea pdhl dh b'drh ats bibir.aen paleng trok sbb smpy kene jahit bagai.tp nseb baek lah ade macekk tuhh sggop anta kwn'' aku g klinik.tak mcm pachikk mane nth.siap mmbebel lg.heyy , pacikk.kete lu tade kene pon kan.y na mara ckp ktorg lumbalumba tu pehall hah !.nseb baek qila y layan dea.aku nih tolong tarik motor y dh t'sangkut kat semaksemak.terima kasih juga kat abang mana nth y tolong aku tarik motor tuhh.kteorg just say sorry ta henti'' kat ma abell jea.naek skola je sorang pegang towel kecik tutup mulut , ag sorg pakai tudung bawal tnpa pin dan pakai selipar jee.teehee ~ sjak tuhh aku dah tkot na naek motor.doakan lah aku tak tkot ag eh.

moral of the story : jgn made'' na bwk moto y tade break kalau ta mahir dan jgn pacak tigeww !bahayeeww tau!
                            lg satuu.amal kan budaya tolong menolong yerr.''hari ni hari awak , mane taw esok ari saya pulakk kan " .hee~


nihaaaa ! kene jahit lg taw kwn aku sorang nih.naek skola asyek kena bhn nan cegu jee taw kteorg.
* tana ltk pic besaw besaww.aku takot dehh *



tags to :
aten miera
bila^kb
dayana
erra izati
awaak
sedara awaak



daa~

sweet lah kamu nih !

hye , assalamualaikum

have nice day yaww.tau taaa ? arituh , aku aku bce blog tidak-hingat-siapa.pastuhkann, tgok vdeo nih.owh ! pes time aku tgok kat blog Hanis Zalikha.perasaan aku wahhh ! senyum mcm dea buat video tuhh ntok aku.keh keh.
sweet gler derr.kan best kan dpt lky cm nih.sweet jea.suke eden.tp kan. dea nih wlaupon mcm2 owg puji dea , dea tetap rndah diri taww.saya kami sayang awak lah. kelab kipas  fan pages dea.sini sini.jgn lupe LIKE aww.ta lupa jugakk wordpress dea.





sweet sajork kan.hee~


pssst : AH , saya bukan na cari publisiti yea.skdr ingin men-kongi.
pssst : cube korang teka , nape aku ta ltk nme pnoh dea ?  keh keh
pssst : result kuar 23 nih.mari same2 doakan yerr.
daa ~










tajuk kasi letak sendiri ~

hai , assalamualaikumm ~

sihat semua ? gua sihat kott.kott ? ye deyh.dgn resultnye y dah ta saba na jmpe aku.buat besabar lah wahai hencek result.tadi kan g bnda ngn umi , ibu , ma , budak'' bawah umo ngn hencek driver kite ari ini ucu yerr.ktorg g beli tmpt ltk kasot nan kusi je kok.pastuh budak'' bawah umo tuhh sebok mmbebel dlm kete  ''lapar lahh.jom mkn kfc " kfc muu lah ngeng ! pastuhh tade sape na layann dea.hek hek.pastu bising lg ckp na mkn kopok lekor lah * hey ,kau egt kite dok ganu , sonang'' na dapek kopok lekor hah !*then bhnti kejap kat kdai jual goreng pisang uh.ma beli rojak.pastu macekk uh na maen mth nan gua.heyy , kau egt aku lmh mth , kau boleh tipuu aku lah kann.non adooo ! huahuahuahauahhua.pastuh  isi mnyk kete ,then balik .


ni haa budak'' nyee.



kau nmpak tuhh sliper bsepah.hadoyy !


weyy , mse kteorg dok usha'' kusi tuh.tetibe aku tnmpk pompuan ayuu dblakg ma.ouh , dgn rase bggang [plus] maluu ,gua slm dea.maaf cegu ! gua tutup aurat yeww wlaupon ta pakai tudung.gua just pakai cadi y ade hook tuh jea.hook tuh gua jdkan tudung.hee~ kan pesen nmenye tuhh !

pssssst : awaak , aku ke-tiadaan kedit.soonye ape lg , topapkan lah ! ahahahaha *guwaw sajee* tp klaw    awaak topapkan , saya blnje aiskem malaysia eh !* y doposen tuu lah*
psssst : yerr , awaak kwn po eva yerr.KAWAN po eva tau !

pesanan penaja : na komen eh ? tkn y mse tuhh.alaa , y tulis 12:07 pm contohnyee.oke ! 

daa ~


jangan ahh !

jangan na percaya sgtt ah ! oke , just diamdiam dan diam.tgok jea ape y akn t'jd oke.kalian sila mndoakan saya oke !

saya sayang anda semua.

happy anniversary y ke-2 month babes !
kawan selamanye oke !

assalamualaikum~
assalamualaikum and hello ~


ari tu aku n fmly g bndr. fes , kteorg g kdai buat spek kaka gue.lama la jugakk kot.ta tgok jam sbb aku ta pakai jam.cpt tnye mana JAM MERAH aku.cepattt. ma gue pon tetnye2 dimana jam itu.jam tu sbnye ghaib kot.nth derr, mse amek air smbhyg kat bpmall aritu y hgout nan donass.aku rse msok kat bldi mop macekk tu kot.pnt aku godek2 baldi tu tp mcm tade.jam pekse tu weyy.na buat hape kan.sudaa ilg.

lps tu kteorg g klinik ! yeay.kenapa ? sume korng punye psl lah.aku ckp jgn jgn korg buat jugak kan.kan aku dah sakit.ahahaha.betol derr, tgn kiri y kne inject kancing gg ea ? ape tah.y sakit tuu.smpai ade bdk kls aku mkenye pucat.hadoyy.nth pape lah korg nih.tu lah ! korng asyek pukulpukul tgn aku tuu kan.pastu aku ckp sakit korg pukul tgn blh kiri.ish2 ! ta kesian kat aku betoll nih.dokter tuu just pegangpegang then dea kate myb ubat ta jln nih.erm , yea kan aje lah.ahaha.haip.ta baek ! dea kasi ubt . pastu dea kate makan.*mmg la mkn, takan na buang kott * dea kte abes kan ubt tuu.kalau ta susut bngkak nye.chek lg.tkot kne hape nth.aku mntk ubat air , tp dokter tuu gelak pastu dea ckp tade.yolah ! aku da besa kann.tp na tau secret ta ? ari ni da 3 ari aku ta sntuh ubt tuu.ahahah.shuttttt.jgn ckp sesiape eh ! ta suke ubt larr.paet tauk! sayur y rse ubt kat ostel tuh pon aku ta mkn.smpai cek anim tnye npe ta mkn syur.aku ckp la pahit.ta suke. pastu dea boleh ckp '' nnt cek anim salut kan coklet eh , biar ta paet.'' . bole bole ! na jugak aku rse kan.mish u la cek anim !

pastu tros gerak g bpmall.aku g populer then beli 'biarlah YM berbicara' . yerr.cepat ckp aku lmbat.aku mls na beli.tapi dgn keiginan y membuak2 hndk mmbace nye trpkse la memkse kaka gue mmbleykan nye.
jahat budak jahat.muahahahahahaha.yelah ! aku jeles tgok abu y pes time bce novel pastu dea bce gelakgelak  dan mmbuatkan aku lbih jeles ! time nga cari '' buku tuh , aku nmpak buku nih




dlm buku ni ade cite pasal care '' na buat pesbuk.so nye mak'' kat luar sana y ign buat pesbuk sndiri boleh lah dapatkan buku ni di popular bpmall yerr.hekhekhek



lps g bpmall aku lpe buat hape.balik uma kott.penat tp ta puas ! na g reunion bole ? heee~
dah la.


balek uma makan bnde nih.




papehal saya pergi dulu ~

pssst : kpd kau , aku tau kau rajin na rewng bagai , tp tlg jwb m8 aku bole ? * yea ! kau bjye buat aku sket ati ! *
pssst : kpd kalian , tolong la cri cegu kalau na g kem tuhh.eden da poning niaa.





assalamualaikum ~






=,=

assalamualaikum ~


ari ni penat penat dan penat ! ta jenjalan pon penat.hape lah !
tau ta , td asyek call aten bab psl kem tuh , then nmpak sorg cegu on9 tros tnye.mne tau kalau dea boleh tolong. tp keputusannye amat menyedihkan yerr,last last suro eden buat sndiri.tade mood la aku ,tenzu na buat kem kalau mcm nih !

pastu melayan kerenah kau tuh ! aku call kau tdo. then kau tgo aku kat fb , tu tape lagi .tapi tetibe off9 ta bagi tau.haissh.pastuh bole suro aku call kau balik. then aku ni kan sahabat y baek g lah call kau tp hape y kau na ckp hah ! tade pape kannn. aku bknnye pntigkan kedit tp aku lbh pntiggkan masa aku yerr.MAAF kerana mnjwb pgglan anda dgn nada y kurangg baek.papehal wa sayang lu la my pwens !

haaah ! ni lg satu , cariPASAL ! bagoii la tuh perangai kann.tetibe muncul pastuh na ckp aku poyosombong bagai sbb aku skola kat situ.hey ! please la doh.ta kenal aku, ta payah na ckp bebukan la sayang ! 
g maen jaoh jaoh sana lah.kau ta penat kea fitnah aku bagai.oke STOP !



maaf kerana saya amat ketiadaan mood yerr.tp terima kasih kpd sesiape y mmbuat saya t'snyum slama nih.appreciate gila ! 

assalamualaikum ~
salam dan hallo !

td aku skodengskodeng blog didu.best la cite2 kat situ.sape y belom bukak tu g bukak eh.na tau ta ape y aku terkejott skali.act, ta sgt r.tp na terkujotzz jugak mcm eric leong buat ' supriessss ' ! haha.
kenapa ta cakap saya na pegi aritu.kalau hati tu hari last dan cakap kat saya, myb saya na duduk satu hari dgn awak tau ta. dah la comel.saya tau, awak na pindah tapi kenape ta ckp y ari tu last.uwaaaa ! jahat tau.
kan dah tade org na cocokcocok pinggang saya mse kacau awak.da ta dpt tengok muka merah awak tau.




puan baiiiii ! rindu owh.dulu masa cikgu ajr saya kh,cikgu buatkan nme saya y kt perspek tuu kan. comel owh.saya just kacaukacau cikgu jea.haha.alaaaa ! nnt kalau saya skola sana lg, cekgu dah tade.tape tape.lagsir cekgu ade kat koop kan.kalau saya rindu saya dtg koop jea lah eh.penat tau tolong cekgu pasang besi tu kat lgsir.* tapi saya just cocok dua then cekgu amek coz saya buat lmbat.bukan lmbat lah.langsir tu y ketat sgt.susa na msokkan.mase lepas saya ngn izatul tolong pn.hamima buang sampah, saya t'kacau cekgu psg lgsir.sorry ! haha.pastu time tu lah cekgu ckp na pnda pahang ekot husband cekgu kan.huhu.
sedeyyy tauk  ! 





saya doakan cegu bahagia eh kat sana.jgn lupa saya tauu ! sayang deyh sama cekgu <3






err ! =='

salam dan hallo !

ish ape lah korang nih.asyek ckp pasal ostel jea.tade keje laen kea? aku tau lah korang ta suka dduk ostel.terperap,terkurung macam hape kan.tapi agk'' la derr na kutuk pon.* hah ! lps ni saiko la aku balek kat pesbuk o blogg kao kan.saiko saiko ! 

sebenarnye SAIKO tuu hape hah? aku maen sebut jea nih.hadoyy ta paham aku nan korang ni.kawan korg tuu y suka menyaiko eh? dah ! jgn kawan nan diorang lg eh.EH ! aku bukan na ajr bende jahat.dah tuu korang asyek potpetpotpet psl diorg asyik saiko korang jea.lg pon biar jea diorang na ckp hape.y penting korang tau sape korang kan.dah dah ! jangan na pikir sgtt ah sume bnde ue.taon dpn pmr kan * kantoii,aku ckp point to bdk f2.

ni aku nasihat je la dok ! jgn na mara mara aku pulak kan.as kakak y comel , haruslah menasihati adek adek saya yerr.


pssssst : sape y menyaiko tuu jgn na saiko sgt ah !
pssssst : jgn na tulis kat pesbuk kao y aku ni dulu kuat saiko org pulakk kan.aku baek la derr ! cuma dulu tu nakal sikit jea !  haha.



daa~                                                                


kisah kami semua !

salam semua ! <3

ape kaba sume? saya sihat sajork ! rindu lah.rindu sape nih? aku rindu sangat degan


prapapapapapap * hehe.suspan ta suspan ta







asputigs girls batch f3 '10
korang hebat meyh.sayang korang lah.
thnx sbb bg aku rse mcm aku artis .haha

egt ta? kat kls aku mcm hape.pastu aku balik dom na tggu bella balik skola.pastu g surau kononye na tng kan diri pastu 'hujan' jugakk.last last jumpe bella teros nangis.thnx to aten zu,pah,aliaa sbb korang jugak turut mmbantu yerr.pastu dgn buda2 dom ksygn aku bella,iera,kiena,dyana,wanie,aimi,biela and dja.thnx sbb sokong aku.thnx banyak2 ! tp kes ayoss tuu lg ta bole blah.dye boleh ckp ngn aku y sku tpu dea.pstu teduduk'' kat dpn dewan uh.hadoii ! ayoss''.= ='


rindu gila en na study kat comen.lg'' aku nan diorang r.sty kat situ smpai malammalam pastu kena marah.hadoyy ! rleks r beb.tp lg sedih sbb kte dah ta de comen ue lg kan.tu lah tmpat kita belajar, tmpat saiko menyaiko,tmpat buat bising,tempat gado gado.best kan.tp dah dpt DM pon oke jugakk.tempat prep korang ade ke TV hah? tade kan SOnye jgn na jeles sgt ah.dah la besar ade byk ruang lagi.kalau na buat marathon pon boleyy.ENGAT ta, mase kne kms DM tuhh.bkn ramai pon y kemas.just duduk'' ats meja pastu tgok abu dan laen'' joget joget.haha.lpas pent penat tu amek tea.abes korang kebas sume kueh.ta gune gila.y form laen tgok form kte laen mcm jea.haha.sorry la eh !

dah la tuu.kang aku terbongkar rhsia pape pulakk kan.haha !

psssssst : kalau rase ta best jangan na nyebok bole?
psssssst : ta baek ngumpat orang tau ta !
psssssst : bella,aku bkn na ngacau kao dgn bunyi ni.tp last.psssssssssst.HAHA !


daa~








you !

salam.
bosan.sangaat ! 
bosan denga kau ckp,bosan pujuk kau time merajok.
tu lah kan.
tapi aku ta pena bosan kawan ngn kau walaupon
aku penat denga kau ckp SORRY
aku penat layan ego kau y tiggi tu
betol ta betol ta


hey ! sebosan bosan aku nih, ta pernah aku merungut dpn kau kan.kau ta na kwn dgn org y aku kawan.so what? aku na buat ape? tggl kan kwn y aku ade skarang hanye sbb kau.please la weyyy ! kau g amek cermin pastuh kao tnye diri kau.perlu ke kao buat camtuh? 

aku takkan tggl kan kawan aku la.kao y dah tggl kan aku pastuh na ckp kwn aku cm gtu pulakkan.tak pe.aku diam jee ngn kau nih.masalah bole settle kan.

tapikan,kau ta penat kea asyik gado jea.hey ! aku knl kao bkn smalam tau.dah 3 tahun bhaii ! kao egt aku tatau cmne prgai ego kau tuh.aku tego kau buat bodo.last-last kau pulakk kan ckp jeles aku lg rpt nan diorang berbanding ngn kao.ape ni wey?

walaupon keadaan nye.kao ttp kawan aku.egt tuu ! kao pon tau kan aku ni cm ne.mmg ramai ta tau pragai aku,sbb tu diorang ckp mcm tuh.slagi kita boleh,kita diam kan jee eh !

daa ~

ANDA PASTI BOLEH

hey you ! yess you !

good luck ea spm.kau lah.takyah na tgok blakg lagi.bagos bagos.lepas nih kao dah ta yah na study bagai na rak.TAPI sekarang haruslah study yerr.teroskan perjuangan mu! lps nih kalau dpt result gempak pastu dpt bnyk hdiah share share lah eh !


tak yah na jadi pembersih tndas sggt ah !
kate na jd bissness man kan !


tok sume batch f5 tigs ! buat betol betol eh.korang boleh buat punyerr ah.korang kan superrb!
sume ex akak dom qu.k.fai,k.umie,k.biela,k.yana n k.aisya.buat betol betol eh.kite dah tade dah dlm dom.so nye kalian akn berasa aman ntok study yerr.haha.

kita harap sume b'jln,b'lari,merangkak sume dgn baek yaww !jgn pnic sgt taw.nnt susah na jwb.

daa~

kenangan kitew bersama yaww

assalamualaikum !

harituh aku kemas kemas barang aku.pastuh t'nmpak lah barang barang y tersimpan rapi.kenagan tuhh ! kao pon msti ade barang kngan kan.ta kire lah dari sape pon.dari ex kau y dari oversea kea(ceh ! oversea konon.padahal kene tipuu.na jea aku lmpang muka kau tau bila kau ckp adiah ue dari ex kau y dari oversea.lombok ah kau !).
ta pon dari jiran kau masa birthday kao.

mestilah barang barang ue korang simpan kemas kemas rapi rapi kan.tak tau lah aku kalau kau nih mcm kucing hott bandar dikasi nasi.nescayanye akan dibiarkan begitu jea lah nasi nyerr.na jea wiskess kan*aku tak tau ejaan  sebenar.

kalau aku, insyaallah aku simpan baek baek korang punyee tuh.kalau korang bagi aku chocolate,mcm lah aku na simpan kan cokletnye.aku simpan sampulnya sudaaa yer !



mister spongbob saya ! * 2008 from practical teacher.sampul dea pon saya simpan cegu !


kotak na i love you githuu !
semoga bahagia bersama isteri yaww.


rindu kau beb !


from miss bella saya


sila lah bangga siapa y ade pen nih ;)



orange book.banyak beno kngn dlm nih.



bunga pink dari dyana.thanx awaak !


pssst : jaga lah pemberian org dgn hati y ikhlas


daa ~










saya saya

my second blog !

yea ! memag kao ta tau psl kewujudan first blog sbb aku ta bgitau oag dan aku dah lupa psword tok bukak blog tuh !